Over ons

Over ons bedrijf

ACR Autoschade

ACR autoschade is in 2004 opgericht door Twan Toonen en Harold den Daas. Ons bedrijf is gevestigd aan de Berkhaag 16 in Sprang Capelle. Hier vindt u de afdeling kleinschade / cosmetisch schadeherstel en tevens ook ons kantoor.

Aan de overzijde, Berkhaag 7a hebben wij een hypermodern pand dat volledig is ingericht voor groot schadeherstel. Denk hierbij aan de zogenaamde aanrijdingschades of restauratieprojecten aan young- en oldtimers.

ACR is ook wereldwijd actief in het herstellen van voertuigen met hagelschade. Projecten van enkele auto’s tot een compleet wagenpark kunnen door ons volledig worden georganiseerd. Enkele landen waar ACR actief is geweest zijn o.a. Nederland, België, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Zuid-Afrika en IJsland.

Alternative Car Repair, is zoals de naam doet vermoeden specialist in alternatieve reparatiemethodes. Bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten en spotrepairs.
Wij hebben alle disciplines in eigen huis. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste reparatiemethode toe te passen bij iedere voorkomende schade. Dit komt zowel de reparatiekwaliteit ten goede als de kosten van herstel. En dit alles zonder in te leveren op kwaliteit en vakmanschap.

Missie:
ACR staat voor kwalitatief en hoogwaardig schadeherstel dat niet onnodig duur wordt gemaakt.

Visie:
ACR wil blijven vernieuwen en innoveren op gebied van schadeherstel en restauraties. Wij zien een toekomst waarin onze alternatieve herstel methode steeds vaker toegepast worden bij reparaties en restauraties.

Eén team met ontzettend veel ervaring

ACR heeft in totaal 22 medewerkers met gezamenlijk meer dan 400+ jaar ervaring. Ook ontwikkelen wij onze eigen technieken en verfijnen wij bestaande processen. Zo hebben wij altijd iemand met de juiste kennis en ervaring voor uw schade in huis.

twan-harold

10.000+

Herstelde voertuigen

3.500+

Tevreden klanten

9.2

Klanttevredenheid

22

Ervaren medewerkers

Onze passie voor schadeherstel is ons talent

ACR bestaat uit een team van 22 gepassioneerde medewerkers. Samen staan wij dagelijks voor u klaar om de beste service en kwaliteit te leveren. Bij ACR letten we graag op de details en doen we dingen het liefst in één keer goed.
Uitdeuken zonder spuiten
100%
Spotrepair
100%
Spuiten
100%
Schadeherstel
100%
Diensten en ervaring

Daarom kies je voor ACR

Moderne herstel technieken

Onze medewerkers volgen constant trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste apparatuur.

9.2 klanttevredenheid

Onze klanten waarderen ons met een 9.2 Daar zijn we heel erg trots op.

18 Jaar ervaring

ACR heeft meer dan 18 jaar ervaring. Daarnaast;
  • Onze eigen herstel methodes
  • Ontzorgen wij u bij schade
  • Een breed scala aan diensten
  • 6 dagen per week bereikbaar

4 jaar garantie

Op iedere uitgevoerde reparatie bieden wij u 4 jaar garantie! Wij staan volledig in voor de kwaliteit van ons werk en durven daarom deze belofte te maken.

Vervangend vervoer

Zo blijft u mobiel terwijl uw auto netjes gerepareerd wordt.
Even voorstellen

Onze collega's op het kantoor

Harold den Daas
Eigenaar
Twan Toonen
Eigenaar
Administratief medewerkster
Calculator & Planner
Portret Glenn van Dijk
Calculator & Planner
Calculator & Planner