Veelgestelde vragen

Antwoord op vragen over schade@@facturen@@verzekeringswerk@@restauraties

Geen zorgen, neem contact op met een van onze schade-adviseurs. Zij helpen u graag verder. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bij een aanrijdingsschade neemt u het volgende mee;

  • Groene kaart
  • Kentekenbewijs
  • Europees Schadeformulier / aanrijdingsformulier
  • Eventueel de gegevens van uw tussenpersoon

Dat is zeker mogelijk. U bent altijd welkom. Echter kunnen we niet garanderen dat uw schade meteen hersteld kan worden. Wel kunnen we direct een noodreparatie uitvoeren en al een korte diagnose stellen om zo een voorlopige schadeberekening te maken. Het is wel verstandiger om eerst een afspraak te maken. Klik hier, wij helpen u direct verder.

Via onze contactpagina vindt u onze contactgegevens. U kunt ons direct telefonisch bereiken via; 0416 317 890 of per mail; info@acrgroup.nl

Wij zijn in staat om (bijna) iedere auto te repareren. Ook elektrische auto’s, vrachtwagens of campers zijn voor ons geen probleem. Wij repareren zelfs ambulances!

Dit varieert omdat iedere schade anders is. Wij spreken altijd vooraf een datum af waarop uw auto gereed is. En natuurlijk houden we u op de hoogte.

Jazeker! Vervangend vervoer is onderdeel van uw verzekeringspolis. Bij kleinschade herstel ontvangt u een leenauto tegen een kleine vergoeding. Zo blijft u ook tijdens de reparatie mobiel!

Ja, en wel 4 jaar!*. Wist u dat u deze garantie eigenlijk niet eens nodig heeft? Dit komt  door ons oog voor detail en kwaliteit. Mocht het onverhoopt toch voorkomen, dan staan onze medewerkers voor u klaar!

U neemt eenvoudig contact op met een van onze medewerkers. Zij nemen uw garantieclaim meteen in behandeling en maken met u zo snel mogelijk een afspraak.

Dat hangt af van de door u afgesloten verzekeringspolis. Onze schade-experts helpt u graag verder bij deze vraag. U kunt ze telefonisch bereiken of via ons contactformulier.

Dat is een goede vraag. ACR biedt u altijd een passende herstelmethode. Dit is mogelijk omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben. U ontvang van ons een gratis offerte op maat. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wanneer u contact opneemt met onze schade experts zullen zij het exacte schadebedrag voor u uitrekenen.

Met een akte van cessie (formulier) geeft u ons als schadehersteller de mogelijkheid om de schade direct met de verzekeraar te regelen en af te werken.

In de basis betaalt uw verzekering, of de verzekering van de tegenpartij aan u uit. U betaalt dit bedrag vervolgens aan ons.

Wij kunnen de betaling vanuit uw verzekeraar ook direct voor u regelen. De verzekeraar betaalt het schadebedrag dan rechtstreeks aan de schadehersteller. U hoeft hiervoor bij ons enkel een akte van cessie in te vullen. U ontvangt van ons dan geen factuur, met uitzondering van het eventuele eigen risico.

Met een zakelijke auto bent u exclusief BTW verzekerd. Dat betekend dat u de BTW van het schadebedrag aan de schadehersteller moet voldoen. Bij uw BTW aangifte krijgt u dit bedrag weer terug of wordt dit verrekend.

Van uw auto word in ons calculatiesysteem een schadecalculatie gemaakt. Vervolgens wordt in samenspraak met de schade-expert de schade afgewikkeld. Vaak betaalt u dan enkel uw eigen risico, of juist helemaal niets! U word compleet ontzorgt.

Wij kunnen uw hele auto overspuiten in een kleur naar wens. Ook kunnen wij delen en details in een andere kleur spuiten. Denk hierbij aan het zwart spuiten van Chrome delen op uw auto of rood maken van uw remklauwen.

Bij de restauratie van oldtimers nemen we graag de aandacht om uw voertuig zo origineel mogelijk te houden. Wij betrekken u bij het proces en houden u op de hoogte. Indien u unieke wensen heeft, zoals een aparte kleur of uniek interieur is dit mogelijk.

ACR is erg bedreven in het herstellen van oldtimers. Wist u dat zelfs het meest prestigieuze automuseum van Nederland gebruik maakt van onze diensten.

Jazeker, U kunt uw schadeherstel bijvoorbeeld combineren met een APK keuring of andere diensten. Mochten wij bepaalde diciplines niet in huis hebben, dan weten wij u altijd bij het juiste bedrijf aan te brengen met dezelfde normen en waarden als ACR. 

U vindt uw factuur in uw mail. Indien u de factuur per post wenst te ontvangen, kunt u dit aangeven bij onze medewerkers.

Mogelijk is uw factuur volgens onze administratie niet tijdig of volledig betaald. Het verzenden van betaalherinneringen is een geautomatiseerd proces. Mocht u hier vragen over hebben, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling administratie. Dit kan via 0416 317 890 of administratie@acrgroup.nl

Staat uw vraag hier niet?

Onze experts staan voor u klaar!