Veelgestelde vragen

Antwoord op vragen over schade@@facturen@@verzekeringswerk@@restauraties

Geen zorgen, bel ACR. Eén van onze schade-adviseurs. Zij helpen je graag verder. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Dat is zeker mogelijk. U bent altijd welkom. Echter kunnen we niet garanderen dat uw schade meteen hersteld kan worden. Wel kunnen we wel al een korte diagnose stellen en zo een schadeberekening maken. Het is dus verstandiger om eerst een afspraak te maken. Klik hier om een afspraak bij ons in te plannen.

Via onze contactpagina vind u onze contactgegevens. U kunt ons ook telefonisch bereiken via; 0416 317 890 of per mail; info@acrgroup.nl

Wij zijn in staat om (bijna) iedere auto te repareren. Ook elektrische auto’s, vrachtwagens of campers zijn voor ons geen probleem. Wij repareren zelfs ambulances!

Dat varieert. Iedere schade is anders en heeft zo zijn eigen proces. Gelukkig spreken we vooraf altijd een datum af waarop jouw auto gereed is. En natuurlijk houden we jou op de hoogte, zo zit je nooit in spanning te wachten!

Jazeker! Wij bieden u een gratis leenauto aan bij uw reparatie. Wel zo handig, want zo blijft u mobiel!

Ja, en wel 4 jaar!*. Wist u dat u deze garantie eigenlijk niet eens nodig heeft? Dit komt  door ons oog voor detail en kwaliteit. Mocht het onverhoopt toch voorkomen, dan staan onze medewerkers voor u klaar!

U neemt eenvoudig contact op met een van onze medewerkers. Zij nemen uw garantieclaim meteen in behandeling en maken met u zo snel mogelijk een afspraak.

Dat hangt af van uw verzekeringspolis. Een van onze schade-experts helpt u graag verder bij deze vraag. U kunt ze telefonisch bereiken of via ons contactformulier.

Dat is een goede vraag. ACR bied u vooraf altijd een duidelijke prijs. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wanneer u contact opneemt met een van onze schade experts zullen zij het exacte schadebedrag voor u uitrekenen.

Met een akte van cessie (formulier) geeft u de verzekeraar de mogelijkheid om de schade rechtstreeks aan ons te betalen. Zo wordt u een hoop moeite bespaard

In de basis betaald uw verzekering, of de verzekering van de tegenpartij uit. U betaald dit bedrag vervolgens aan ons.

Wij kunnen de betaling vanuit uw verzekeraar ook direct voor u regelen. U hoeft hiervoor enkel een akte van cessie in te vullen. Zo heeft u geen zorgen meer over de factuur.

Wanneer uw schade verzekerd is dan nemen wij contact op met uw verzekeraar. Wij nemen dan samen de schade op. Vaak betaald u dan enkel uw eigen risico of juist helemaal niets. U wordt compleet ontzorgt.

Wij kunnen uw hele auto overspuiten in een kleur naar wens. Ook kunnen wij delen en details in een andere kleur spuiten. Denk hierbij aan het zwart spuiten van Chrome delen op uw auto of rood maken van uw remklauwen.

Bij de restauratie van oldtimers nemen we graag de aandacht om uw voertuig zo origineel mogelijk te houden. Wij betrekken u bij het proces en houden u op de hoogte. Indien u unieke wensen heeft, zoals een aparte kleur of uniek interieur is dit mogelijk.

ACR is erg bedreven in het herstellen van oldtimers. Wist u dat zelfs het meest prestigieuze automuseum van Nederland gebruik maakt van onze diensten.

Jazeker, U kunt uw schadeherstel bijvoorbeeld combineren met een APK keuring. Of uw voertuig volledig een andere kleur geven.

U vind uw factuur in uw mail. Indien u de factuur per post wenst te ontvangen, kunt u dit aangeven bij onze medewerkers.

Mogelijk is uw factuur volgens onze administratie niet tijdig of volledig betaald. Als u hiervan bericht krijgt vragen wij u te mailen naar info@acrgroup.nl of te bellen naar 0416 317 890.

Staat uw vraag hier niet?

Onze experts staan voor u klaar!