Diensten

Schade door ongeval
Heeft u een ongeluk gehad en zit uw auto in de kreukels? ACR strijkt ‘m op professionele wijze weer glad.
Zo kunt u na reparatie weer veilig de weg op.
Parkeerschade
Vaak kunnen wij deukjes voor u verwijderen zonder dat er spuitwerk vereist is. Deze methode bespaart veel tijd. Zo heeft u uw auto sneller terug en betaalt u minder.
Lees verder
Old- en youngtimers
Uw droomauto weer als nieuw? Of wilt u juist de originele details en het karakter van het voertuig behouden? ACR autoschade denkt met u mee en maakt uw dromen waar.
Lees verder
Bijzondere voertuigen
Bij ACR herstellen wij talloze verschillende voertuigen. Van auto’s en scooters tot ambulances, rouwvoertuigen en klassiekers
Lees verder
Lak reparatie
Van steenslag tot krassen, ACR zorgt ervoor dat uw auto weer netjes voor de dag kan komen.

Ruit herstel
Een sterretje of gescheurde ruit? ACR zorgt ervoor dat u weer helder door uw ruiten kunt kijken.

Kunststof herstel
Moderne auto’s bevatten steeds meer kunststof. Dit vereist de juiste kennis om te repareren. Gelukkig heeft ACR een betrouwbaar en ervaren team voor u klaarstaan.
Bekleding reparatie
Een brandgaatje in uw stof? Of een scheur in uw lederen bekleding? ACR repareert uw interieur met hoogwaardige materialen en jaren aan kennis en ervaring.
Velgen reparatie
Een stoeprandje geraakt? Of wellicht ontevreden over de kleur van uw velg? Geen probleem, ACR hersteld uw velg naar nieuwstaat in de kleur van uw keuze.
Poetsen en Polijsten
Uw auto weer laten glimmen zoals de dag dat u hem in de showroom zag? ACR reinigt en polijst uw auto compleet. Ook bieden wij diverse beschermende coatings om het resultaat zo lang mogelijk te behouden.
Hagelschade
Wanneer moeder natuur het niet met uw auto gezind is staan onze medewerkers klaar om haar natuurgeweld onzichtbaar te maken.
Voertuigen personaliseren
Wilt u graag een auto precies naar wens? Een nieuwe kleur velgen of remklauwen? Wij maken van een voertuig echt uw auto.
Lees verder